Seneste blogindlæg

Spreder du kvindelig gift?

Vi kender det alle. Det at der bliver sladret og hvisket lidt i krogene og følelsen af, at der pludselig bliver larmende stille, når du passerer forbi. Det skaber en anspændt stemning af noget usagt og utrygt for den person, der 'snakkes' om.

Men hvordan har den kvinde eller de - der spreder sladderen det egentlig?

Hvordan opstår behovet for at vurdere, kritiserer, fortolke i andre eller projicere eget affald over på andre?

Det bunder ofte i en grundlæggende følelse af utilstrækkelighed, som medfører smerte, jalousi og drama indeni. Det kan være lavt selvværd, en amputeret personlighed med mange ubevidste skyggesider eller tilpasning, der har medført en smertefuld distance til sig selv.

Jeg tror ikke på, at nogle mennesker ønsker at leve sit liv på en sådan måde, at de bliver nødt til at skade andre for at kunne udholde sig selv. Jeg har medfølelse og ønsker for alle, at vi en dag kan se lyset i at tage ansvar for egen livsglæde og finde mening i os selv og vores liv.

Der er så meget kærlighed i at tage ansvar for sig selv - blive bevidst om sin egen tilpasning, skyggesider, selvværd, afhængighed og gamle mønster og frygt, som er slæbt med fra barndommen. Med bevidsthed er det muligt at leve som en autentisk kvinde, hvor vi er i overensstemmelse med vores egen kerne.

I den bevidste tilstand forsvinder behovet for at 'beskæftige' sig med andre på en skadelig måde. Der udvikles rummelighed overfor andre, fordi vi lærer at rumme os selv - præcis som vi er. Smerten og dramaet indeni vil stille og roligt aftage - med kærlighed og samhørighed til følge <3

Dorthe Gjørtz -

www.dorthegjoertz.com

#sladderskyggesiderselvværdutilstrækkelighed #skyggesider #livsglæde #drama

Er du den, du siger, du er?

Slip dit autentiske og karismatiske selv fri - lev dit liv på din unikke måde.

Snup min gratis guide til at leve i autenticitet ved at klikke på billedet.

                   Dorthe Gjørtz

www.dorthegjoertz.com