Seneste blogindlæg

Den vilde kvinde ....

Undertrykker du din vilde side? Vild som den oprindelige, fundamentale kvindenatur. Vildkvinden er instinktiv, intuitiv og i kontakt med sin naturlige sjæl. Hun kender sine grænser og kender også gaverne i alt hvad hun er. Kontakten til den vilde side giver næring til skaberkraften og seksualiteten. Den vilde kvinde ved hvad der skal til for at nære og gøde sig selv.

Jeg holder meget af dette skriv af Clarissa Pinkola Estes:

'' I et enkelt menneskeligt væsen er der mange andre væsener, hver med deres værdier, motiver og planer. ... Nogle psykologiske metoder tilråder, at vi standser disse væsener, tæller dem, døber dem, tvinger dem i seletøj, til de sjokker af sted som besejrede slaver. Men det vil slukke det vildt dansende lys i en kvindes øjne. Det vil standse hendes lynild og alt, som slår gnister. I stedet for at ødelægge hendes naturlige skønhed, skal vi opbygge et vildt landskab for alle disse væsener, hvor kunstnerne blandt dem kan skabe, de elskende elske og de helsebringende helbrede.''

Lad os sætte os selv og hinanden fri ved at være det hele og være hele.

Lad os blive bevidste om vores skyggesider og fortidens rygsæk for dernæst at folde os ud som vilde kvinder med alt det vores personlighed indeholder.

Lad os slippe lidt kontrol og tage imod forandring, mærke efter, navigere derefter og fravælge den gamle slidte vej, som ikke længere fører os til livskraften.

Lad os droppe undskyldninger og det vi fortæller os selv, at vi er nødt til at gøre.

Lad os lege, elske og skabe.

Dorthe Gjørtz

www.dorthegjoertz.com

#vild #skaberkraft #elske #seksualitet

Er du den, du siger, du er?

Slip dit autentiske og karismatiske selv fri - lev dit liv på din unikke måde.

Snup min gratis guide til at leve i autenticitet ved at klikke på billedet.

                   Dorthe Gjørtz

www.dorthegjoertz.com