Seneste blogindlæg

Saboterer du dine drømme, og den forandring du brændende ønsker dig?

Disse 4 ”hotspots” bør du have stor opmærksomhed på, hvis du vil forfølge dine drømme og lykkes med dem. Enhver større forandring kræver bevidsthed, ellers vil du automatisk og ubevidst køre over i det gamle spor igen – sabotere dine egne drømme eller mål.

1. En dedikeret beslutning

Du skal forpligte dig til projektet sådan helt ind i knoglerne. Som det første skal du gøre dig klart, hvad du opnår ved drømmen, og omvendt hvad du mister ved at komme i mål.

Der er nemlig ofte sådan, at der både er plusser og minusser ved en forandring. Ved at være bevidst om det, da kan du endnu engang spørge dig selv, om du virkelig er all inn?

For nogle kan det der mistes nemlig være det, der senere kommer til at forstyrre forandrings processen.

2. Husk underbevidstheden

Underbevidstheden er den automatiske maskine i dig, som sikrer, at du bruger den erfaring, du tidligere har fået. Underbevidstheden sikrer, at du gør som du plejer, fordi den med al læring og erfaring gennem hele dit liv, vil gøre alt for, at du undgår farer og spilder dine ressourcer.

Det betaler sig virkelig at huske, at det at erstatte en vane eller adfærd med en ny, først bliver til en automatisk del af dig, når den er implementeret i din underbevidsthed.

Og det kræver gentagelser – igen og igen og igen skal den nye vane gentages før den bliver til en automatisk adfærd. Tænk på da du lærte at cykle…og hvor automatisk den proces er i dag.

Der er dog effektive metoder, som hypnose, der kan give en hurtigindlæring, fordi den nye vane implementeres direkte i underbevidstheden gennem hypnosen.

3. Villighed til at investere i dig

En 100% dedikeret beslutning kræver i særdeleshed, at du er villig til at investere i dig. At du vil bruge din tid, din energi og nogle gange også økonomi på at opnå den ønskede forandring.

Lad endelig være med at starte en forandrings proces eller sætte dit drømmemål på et tidspunkt i dit liv, hvor du godt ved, at tiden er knap, og overskuddet er lavt. Det er dømt til nederlag og jo færre du har af dem, jo lettere kommer du i mål med dine drømme.

Omvendt er det også utroligt vigtigt at stoppe med hele tiden at udsætte, det du virkelig ønsker dig, men undskyldninger om det ene eller andet handler ofte om selvsabotage…

4. Kend din selvsabotage

Desværre er det ofte os selv, der saboterer de ønskede forandringer eller drømmemål. Og det lyder jo fuldstændig vanvittigt, fordi du virkelig ønsker den drøm skal gå i opfyldelse.

Selvsabotage er FRYGT. Alle mennesker har frygt, som en del af deres personlighed. Men frygten har mange ansigter og er et komplekst system, som du skal kende, hvis du vil realisere en større forandring.

Det er vores selvsabotage, vores frygtmønster, der har forpurret de fleste uopnåede drømme.

Ønsker du at lære din selvsabotage, din frygt, at kende og ønsker du at BRYDE frygtmønsteret, så du kan fortsætte vejen til dine inderste længsler, så klik på nedenstående link:

https://www.dorthegjoertz.com/fromfeartolove

Jeg tilbyder et online kursus, hvor du lærer din egen komplekse frygt at kende og at bryde med dette mønster – din selvsabotage.

ALT for mange drømme og ønskede forandringer bliver blot ved snakken med nederlag og et stækket selvværd til følge.

Til dig der er dedikeret og ønsker at slippe selvsabotagen.

From fear to love - bryd med dit frygtmønster.

Dorthe Gjørtz

www.dorthegjoertz.com


Er du den, du siger, du er?

Slip dit autentiske og karismatiske selv fri - lev dit liv på din unikke måde.

Snup min gratis guide til at leve i autenticitet ved at klikke på billedet.

                   Dorthe Gjørtz

www.dorthegjoertz.com