Seneste blogindlæg

Kvinde, er du på vej til at miste respekten for din mand?

Tegnene på et tab af respekt for din kæreste eller mand kan være, at din seksuelle tiltrækning af ham svinder ind, og du mister måske helt lysten til ham. Det kan være, at du ser dig selv blive mere og mere bossy og bitchy overfor ham, eller at du er blevet ”manden” i forholdet.

Tegnene er værd at lægge mærke til, for det er signaler til dig om, at du er på vej til at miste respekten for din partner. Dermed slukkes en skøn del af et forhold, nemlig den del der handler om tiltrækning, saft og kraft mellem mand og kvinde.

For at forstå det skal vi forstå vores instinktive drifter. Selvom vi lever i 2017, så har vi stadig ubevidste drifter i os, som handler om de maskuline og feminine roller og adfærd.

Som kvinder har vi en primitiv og ofte ubevidst adfærd, der handler om, at prøve vores mænd af. Årsagen til denne adfærd skal findes langt tilbage i vores primitive drifter. Som kvinden ønsker vi grundlæggende mænd, som vi trygt kan overgive os til, både seksuelt og i samlivet generelt. Det er mænd, som har bevidsthed på deres retning i livet, deres mission, og som er bevidste om deres EGNE værdier og tør leve disse værdier.

En stærk og målrettet mand, som lever i høj integritet med sig selv, er dybest set det vi ønsker og prøver vores mænd af på. Består de ”prøven” vil vi føle tiltrækning og er i stand til at overgive os helt til dem i vores femininitet, da vi føler at manden kan give os både tryghed og kærlighed.

De her afprøvninger af mændene sker ubevidst og hele tiden på forskellige måder. Og indrømmet forstår jeg fuldt ud, at mænd kan blive ret forvirrede over vores adfærd.

Afprøvningen kan f.eks. være, at vi forsøger at trække vores egne værdier ned over manden, og dermed forsøger at få ham til at have de samme værdier, som os selv. En del kvinders højeste værdi er familieliv og børn, mens en del mænd har deres mission i livet, som deres vigtigste værdi. Lykkes det f.eks. kvinden at pådutte manden sine egne værdier, så han fraviger sin egen retning i livet, så er hun allerede i fuld gang med at miste respekten for ham.

Dybest set så ønsker hun den stærke mand, som står ved sig selv, omend det kan betyde flere sammenstød i hverdagen. Kan han stå ved sig selv, så vil hun føle sig tryg og tiltrukket af hans maskulinitet.

Konsekvensen af disrespekten for din mand er, at han langsomt bliver kastreret, og du mister din oprindelige tiltrækning af ham. Din indre frustration og irritation på ham stiger, fordi du i bund og grund ønsker det maskuline modspil og en stærk mand at overgive dig til. Din egen femininitet forvandles hen imod flere maskuline egenskaber og et hårdt panser omkring dit hjerte.

Det er vigtigt for mig at afslutte med at sige, at det er et fælles ansvar at bevare respekt og tiltrækning i et forhold. Desværre er mange par ikke bevidste om, hvordan den maskuline/feminine balance langsomt skrider under forholdet. Utroskab og skilsmisse kan være konsekvenserne.

Genkender du noget af ovenstående i dit forhold, så overvej at få hjælp til selvhjælp. Hjælp dig selv og dit forhold være at tage ansvar for din egen adfærd.

www.dorthegjoertz.com/produkter

Dorthe Gjørtz

www.dorthegjoertz.com


Er du den, du siger, du er?

Slip dit autentiske og karismatiske selv fri - lev dit liv på din unikke måde.

Snup min gratis guide til at leve i autenticitet ved at klikke på billedet.

                   Dorthe Gjørtz

www.dorthegjoertz.com