Seneste blogindlæg

YES MANNER - forandring er let !!!

Den største forhindring i at forandre dig, er ofte blot din egen overbevisning om, at det er svært at forandre sig. Prøv at stille spørgsmålstegn ved det, at det er svært, og kig dig omkring - og få øje på, hvordan de mennesker som mestrer forandring, i virkeligheden gør det.

Jeg ved det godt; Flertallet af den danske befolkning går og bekræfter hinanden i, at forandring er svært, for ikke at sige umuligt. Vi spejler os i hinandens overbevisninger, også de begrænsende overbevisninger, og fokuserer alt vores forandrings-kraft ind i begrænsningens energi, som gør, at det faktisk er umuligt at skabe forandring.

  • Din overbevisning danner grundlaget

Den første forudsætning for at mestre forandringens kunst er, at din grundlæggende overbevisning er; at forandring er let. Lad være med at lytte til de mennesker, der fortæller dig og sig selv, det modsatte. Arbejd herefter med din overbevisning - gør den stærk og til din leveregel. Forandring er let !

  • Fokuser din energi ind i det du ønsker

Den anden forudsætning for forandring er, at du kender betydningen af, hvordan du skaber forandring fra de gode følelser og den høje vibration. Fokuser derfor altid på det du ønsker, fremfor det du ønsker at komme væk fra. I dit ønske ligger den høje energi og de gode følelser, og det er kun derfra, at du kan trække dine nye ønsker ind i din virkelighed.

  • Deal med din frygt

Alle mennesker har frygt for at bevæge sig ud i nye "omgivelser". Det er helt grundlæggende i os, at en del af vores personlighed, frygten, vil forsøge at sabotere det ukendte, for at beskytte os mod farer. Derfor er det SÅ vigtigt, at du kender den del af dig selv, genkender frygten og bryder med dit frygtmønster, så du frit kan bevæge dig mod nye horisonter.

Ønsker du at arbejde med din frygt, din selvsabotage, og bryde med dit frygtmønster, så er du velkommen til at kigge nærmere på mit onlinekursus: From fear to love - bryd med dit frygtmønster. Læs mere her.

Med disse 3 steps bliver din forandring en realitet istedet for en uforløst drøm. Du er hjertelig velkommen til at kontakte mig, såfremt du ønsker hjælp til din forandringsproces.

Har du læst min guide til at leve i autenticitet? Hvis ikke, kan du snuppe den lige her - den er gratis.

Guiden til at leve i autenticitet

Dorthe Gjørtz

www.dorthegjoertz.com


Er du den, du siger, du er?

Slip dit autentiske og karismatiske selv fri - lev dit liv på din unikke måde.

Snup min gratis guide til at leve i autenticitet ved at klikke på billedet.

                   Dorthe Gjørtz

www.dorthegjoertz.com