OM HYPNOSE:

Sidste år havde jeg den fornøjelse at blive hypnotiseret hos Dorthe Gjørtz og fik arbejdet en mavefornemmelse ind i kroppen der hjælper mig med at mærke mine grænser 
Endnu engang har det været til stor hjælp og dejligt at min krop nu kan fortælle mig det, når jeg er på vej i en forkert retning
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Gitte

Februar 2018

OM HYPNOSE:

Efter at jeg har været i hypnose hos Dorthe, kan jeg klart anbefale det til andre. 

Jeg har nok altid været lidt skeptisk, om hypnose nu kunne virke på mig, og jeg har ikke haft mod på at prøve det. Men efter at være kørt fast i en negativ spiral, viste hypnose sig at være vejen for mig.

Fyldt med stress, humørsvingninger, negativitet og en sukkertrang som var ved at tage overhånd, prøvede jeg hypnose.

Allerede efter den første hypnose følte jeg en ro, noget var ændret indeni mig og sukkertrangen var væk! Ikke flere indbildte historier til mig selv for at få dækket min sukkertrang og ingen dårlig samvittighed over løfter jeg ikke kunne holde. En positiv bølge startede og førte flere gode ting med sig. Glæde, energi og overskud i hverdagen, vægttab og pengebesparelser. 

Jeg har fået to behandlinger og ved, at når jeg næste gang møder et bump på min vej er hypnose løsningen for mig. 

Det eneste jeg fortryder er at jeg ikke prøvede det noget før.

Christina

September 2017

OM HYPNOSE:

Jeg har været i hypnose ved Dorthe, da jeg har døjet med søvnproblemer i nogle uger. Dorthe var så hjælpsom, og hun er meget dygtig til sit arbejde! Vi startede med en samtale, hvor jeg fik en masse råd at vide, som jeg kan bruge i forskellige situationer, - og som jeg også kan bruge udover problemet, jeg havde med at sove. Derudover er hun fagligt dygtig og deler ud af hendes viden, hvilket gør, at man føler sig tryg og i gode hænder, da hun ved, hvad hun snakker om. Selve hypnosen var også en hel oplevelse for sig selv. Hendes stemme var utrolig rolig, og jeg kom hurtigt i en trancetilstand. Allerede om natten den dag, var der store forbedringer, og jeg var meget glad! Jeg har siden da arbejdet med hendes teknikker, som hun gav mig, og jeg er blevet mere positivt tænkende. Jeg føler, at jeg har fået hjælp til mere end blot det problem, jeg kom med. Jeg har endelig fået min normale nattesøvn tilbage, hvilket jeg er så taknemmelig for 💕

Anne 16 år

Juni 2017

OM HYPNOSE:

Jeg har haft den store fornøjelse at være i Dorthes kyndige hænder; eller burde nok sige i Dorthes vidunderlige, kyndige "stemmes vold".
Var under hypnose her i påsken 2017 for at se, om det kunne afhjælpe min nærmest maniske sukkertrang. Var noget skeptisk.. Men hold nu op, hvor er jeg glad for, jeg gjorde det.
Vi startede ud med en samtale, så Dorthe, formoder jeg, kunne få en fornemmelse af mig, og hvad mit problem var. Her følte jeg mig allerede tryg.
Sessionen fortsatte derefter med selve hypnosedelen. Troede egentlig ikke jeg kunne hypnotiseres, men var helt tryllebundet.
Alt, hvad Dorthe beskrev, forestillede jeg mig meget malerisk, hvilket i sig selv var en kæmpe oplevelse. Og så til det flippede... Jeg kunne overhovedet ikke bevæge mig førend til sidst under hypnose, hvor jeg blev ledt stille og roligt tilbage til "overfladen". Mærkværdigt, men på ingen måde ubehageligt.
Tiden gik så hurtigt, og jeg var fuldstændigt afslappet derefter.
Og her kommer det mest fantastiske...
Jeg har ikke rørt slik siden. Min daglige hovedpine er forsvundet, og jeg har tilmed tabt mig 6 kilo. Det er simpelt hen vidunderligt!!
Så... glem alt om sultekure og slanke plastre.
Jeg har løsningen, og hun hedder Dorthe Gjørtz.

Louise Keller, tandlæge

Juni 2017

OM PROJEKTFORLØB:

Endnu engang tak for et skønt forløb 🌸🌺 med en hel rygsæk fuld af redskaber/ viden jeg kan bruge til at støtte mig selv i mange forskellige situationer i livet. 
Jeg kan varmt anbefale andre at prøve det samme. 

Christina

Maj 2017

OM GUIDEN TIL AT LEVE I AUTENTICITET:

Meget fin lille introduktion (bog). Altid dejligt at få nye nuancer og puf på rejsen mod en større grad af fredelig sameksistens med sig selv og dermed sine relationer. Det er min oplevelse at rejsen og det at turde øve sig mere og mere skaber en øget grad af frihed som smitter. Tak for inspiration og for at du er med til at holde lyset for at det NYTTER at gøre sig umage på en nænsom og ( selv) kærlig måde. Elsker at du igen og igen understreger at uden handling bliver essensen kun luftige kasteller. 💕🌺

Nille Bech, kunstner

April 2017